My Photo
Name:

A father of Arwen the elf, Leia the princess & Neo the one.

A husband of Dita the fairy.





Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Image hosted by Photobucket.com



Design by Manero






Happiest Baby on the Block: The New Way to Calm Crying and Help Your Newborn Baby Sleep Longer
Happiest Baby on the Block: The New Way .....

by Harvey Karp, M.D



Brain Games for Babies, Toddlers and Twos: 140 Fun Ways to Boost Development
Brain Games for Babies, Toddlers and Twos: 140 Fun Ways to Boost Development

by Jackie Silberg



Bayiku Anakku

by dr. Purnamawati S. Pujiarto, SpAK, MMPed





Quality Time Anytime: How to Make the Most of Every Moment With Your Child
Quality Time Anytime: How to Make the Most of Every Moment With Your Child

by Penny Warner



The English Roses

by Madonna








Dr. Spock's Baby & Chaild Care

by Benjamin Spock, M.D., and Michael B. Rothenberg, M.D.





Parent and Child: Getting through to Each Other

by Lawrence Kutner, Ph.D.




40,001 Best Baby Names
40,001 Best Baby Names

by Diane Stafford



Kreativitas & Keberbakatan

by Prof. Dr. S.C. Utami Munandar





High -Tech Heretic: Reflections of a Computer Contrarian
High -Tech Heretic: Reflections of a Computer Contrarian

by Clifford Stoll




What to Expect When You're Expecting
What to Expect When You're Expecting

by Heidi E. Murkoff, Arlene Eisenberg, Sandee E. Hathaway, B.S.N



Waiting for Bebe: A Pregnancy Guide for Latinas
Waiting for Bebe: A Pregnancy Guide for Latinas

by Lourdes Alcaniz





The End of Education: Redefining the Value of Schools
The End of Education: Redefining the Value of Schools

by Neil Postman











Creative Commons License

Powered by Blogger

Barnes & Noble.com

Thursday, March 29, 2007

The Blooming Leia 6



Bulan Keenam

Huhuuhuuuu...kasian....Leia kena batuk pilek untuk pertama kalinya. Cukup diobservasi sendiri dan home treatment aja. Dan akhirnya satu rumah kena, dek!

Sekarang udah bisa posisi merangkak tapi belum bisa maju, masih nyundul-nyundul atau malah loncat kayak kodok :).

Terus masalah kulit keringnya udah mulai ilang.

ASI masih jalan, tapi sempet kebobolan 3 kali mimik formula, karena Mamin pulang pagi gak sempet ngejer stock ASI di rumah.

Kami juga mulai ngelatih Leia minum pake training cup, supaya bisa kayak mbak Arwen, di usia 8 bulan udah bye-bye dot. Dia seneng-seneng aja tuh minum pake training cup.

Leia mulai senang meraih barang di tempat yang jauh dengan merangkak.

Coo-ingnya makin menjadi-jadi, kliatannya sih lebih bawel dari mbak Arwen. Kadang sambil nangis bisa sambil coo-ing. Kadang sambil makan, makanannya nyembur-nyembur karena Leia asik-asik ngobrol. Kalo lagi minum juga gitu, sambil nyedot sambil ngoceh. Terus kalo nemenin dan ngliatin Mamin dandan, dia pasti "ngobrol" ngabsenin maskara, bedak, pensil alis...huehehehehe...dasar cewek!

Labels: , , , , ,

Comments on "The Blooming Leia 6"

 

post a comment

Links to "The Blooming Leia 6"

Create a Link